Tricorp is ondertussen een bekend merk. De makers van Tricorp zijn gevestigd in Rijen. Hier ontwerpen zij bouw werkkleding die speciaal zijn voor de wat intensievere gebruikers. Tricorp is veilig, robuust en voldoet aan de stenge eisen voor beschermende werkkleding. Daarnaast is de kleding ook erg comfortabel.

Tricorp One Stop Shop

Tricorp heeft de One Stop Shop. Dit concept houdt in dat je in één winkel een complete outfit van Tricorp kunt samenstellen. Zo zul je in het assortiment dan ook veel kleding vinden die bij elkaar passen, bijvoorbeeld een broek en jas met dezelfde kleuren. Dit kun je dan ook in één keer bestellen.

Bouw werkkleding voor een vakkundige uitstraling

Havep is sinds ruim 140 jaar een grote jongen op het gebied van werkkleding. Tegenwoordig heeft het bekendheid over de hele wereld. Van oorsprong is Havep een ‘dochter’ van Van Puijenbroek Textiel. Inmiddels heeft Havep zelf naam opgebouwd en is het uitgegroeid tot een groot merk. Er zijn twee grote productielijnen: Havep Workwear en Havep protective wear. Havep Workwear bestaat uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Daar vind je kleding voor bepaalde branches zoals constructie. Ook is er werkkleding te vinden voor schilders of stukadoors.
Havep protective wear biedt jou optimale bescherming tegen verschillende gevaren. Je moet dan denken aan Arctic Line; kleding die je warm houdt en goed tegen de kou beschermt, ook valt hier vlamvertragende werkkleding onder. Een andere is de High Visibility, dit is kleding waarin je goed zichtbaar bent.

Proforto

Bij Proforto vind je een ruime keuze aan Tricorp en Havep. Het assortiment wordt constant uitgebreid en verbeterd waar nodig is. Met vragen of opmerkingen over Tricorp en Havep of een ander bepaald product kunt u terecht bij de klantenservice. De Proforto klantenservice is elke dag geopend tussen 09.00 – 22.00. Zij zullen u helpen of adviseren. De klantenservice zal je verder helpen bij het maken van de juiste keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *