Als je in de bouw werkt, dan vind je het vast erg belangrijk om kleding te dragen van goede kwaliteit die voldoet aan hoge veiligheidseisen. Daarnaast is het prettig als je kleding lekker zit, zodat je jouw dagelijkse werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Kom professioneel voor de dag en je maakt het verschil bij jouw klanten.

Je werkkleding online bestellen

Snel en goedkoop jouw favoriete werkkleding bouw, zorg of horeca in huis? Dat kan! Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om werkkleding online te bestellen. Met een paar simpele klikken heb je jouw werkkleding al in huis. Bij Proforto.nl is je bestelling vaak binnen 1 werkdag al in huis en wij verzenden bestellingen boven de €35,- geheel gratis!
Het is belangrijk dat je het lichaam beschermt tegen de gevaren die de dagelijkse werkzaamheden met zich mee brengen. Speciaal voor de bouwsector hebben wij in onze webshop verschillende soorten PBM en werkkleding. In ons assortiment vind je werkbroeken, werkjassen, werkschoenen, onderhoudsartikelen en accessoires. Maar ook PBM, zoals werkhandschoenen, gehoorbescherming, gelaatsbescherming en ademhalingsbescherming kun je bij ons vinden.

De beste klantenservice

Heb je moeite met het bestellen van jouw werkkleding in de juiste kleur, maat of artikel. Wacht dan niet en neem contact op met onze kundige klantenservice. Zij kunnen je zeker verder helpen met het uitzoeken van werkkleding.  De klantenservice is te bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 22.00 uur. Bel 024-711 33 46 of mail naar klantenservice@proforto.nl.
Altijd al een professionele en uniforme uitstraling willen hebben? Borduren en bedrukken is ook mogelijk bij Proforto.nl en kan geheel ontworpen worden naar jouw wensen.
Voor werkkleding heb je keuze uit diverse top merken binnen ons assortiment. De merken die je terugziet in onze collectie zijn onder andere: 3M, Snickers, Carhartt, Dickies, Havep, Blåkläder en nog veel meer. Alle werkkleding en bedrijfskleding koop je natuurlijk bij Proforto.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *