Het is belangrijk dat je tijdens je dagelijkse werkzaamheden beschermd bent tegen de gevaren die diverse beroepen met zich mee brengen. Draag daarom kleding en schoenen die voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

De medewerkers van Proforto.nl zorgen er dagelijks voor dat jij kunt kiezen uit de beste kwaliteit veiligheidskleding. Hiervoor wordt er bij ieder merk een kwaliteitscontrole gedaan, zodat de kleding die je koopt ook écht beschermend is. Ons aanbod bestaat uit werkkleding, werkschoenen, werkhandschoenen, hoofdbescherming, oog- en gelaatsbescherming en ademhalingbescherming. Iedere categorie veiligheidskleding bevat vele producten en merken, waardoor jij zeker zult slagen in onze webshop!

Veilige werkkleding en werkschoenen

Werkkleding is er om je lichaam te beschermen tegen de gevaren die de dagelijkse werkzaamheden met zich mee kunnen brengen.  Bij Proforto vind je een grote collectie in broeken, jassen, t-shirts, polo’s en nog veel meer. Naast veiligheidskleding vind je bij ons ook werkschoenen.

Kies een schoen die past bij de werkomgeving  waarin je werkt en de werkzaamheden die je uitvoert. Er bestaan veel verschillende type werkschoen, geen één is er hetzelfde. Let daarom goed op dat je het juiste model, het materiaal en de veiligheidsnorm kiest. Veiligheidskleding en overige bedrijfskleding bij Proforto.nl kopen.

Hoofd-, gelaats-, ademhalings- en oogbescherming

Je hoofd, ogen, gezicht en longen moet je goed beschermen tijdens je werk, zodat er geen ongelukken gebeuren die blijvend letsel kunnen achterlaten. Gebruik daarom goede veiligheidsaccessoires van specialistische materialen en goede kwaliteits-, en veiligheidsnormen. In de collectie van Proforto.nl vind je onder andere veiligheidskleding, veiligheidsbrillen, veiligheidshelmen, petten, oordoppen en dergelijke.

Hulp bij het kiezen van jouw veiligheidskleding

Weet je niet welke veiligheidskleding het beste bij jou past? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen bij het selecteren van jouw bestelling en beantwoorden al je vragen. De klantenservice is telefonisch te bereiken op: 024 711 33 46 of via de mail: klantenservice@proforto.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *