Of de uit te voeren werkzaamheden nu licht of zwaar zijn, het is altijd van groot belang om de juiste werkkleding te dragen. Door eisen vanuit de overheid en steeds verdere ontwikkeling op het gebied van veiligheid blijft werkkleding zich ontwikkelen. Door het gebruik van steeds stevigere materialen en het toevoegen van meer specificaties aan de kleding wordt deze continu verbeterd. Tricorp werkkleding hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Nederlandse producent is nog betrekkelijk jong  (opgericht in 2000) maar heeft door deze kernwaarde snel naam gemaakt binnen de branche van werk- en veiligheidskleding.

Tricorp is meer dan alleen werkkleding

Naast de werkkleding met verschillende veiligheidsspecificaties heeft Tricorp ook twee andere lijnen met andere soorten kleding.

Tricorp casual:
De casual kleding van Tricorp kenmerkt zicht door zijn hoge kwaliteit, robuustheid en blijft na intensief dragen en wassen goed van kleur en kwaliteit. Tricorp casual is een diverse lijn met veel verschillende producten verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze basics worden aangevuld met bijdetijdse trendy kleding.

Tricorp corporate:
Naast casual kleding en werkkleding heeft Tricorp ook nette kleding in de Tricorp corporate lijn. De lijn bestaat uit bestaat uit een colbert, gilet en pantalon voor de heren en een jasje, gilet, pantalon en rok voor de dames. Als aanvulling op bovenstaande kledingstukken biedt Tricorp corporate modieuze overhemden voor zowel dames als heren. Deze overhemden zijn verkrijgbaar in slim-fit en basic-fit modellen. De kernpunten van de Corporate kleding zijn comfort, uitstraling en styling. De representatieve Tricorp werkkleding biedt een moderne fashion look samen met functionele eisen en het gewenste draagcomfort.

Grote variatie in het Tricorp werkkleding assortiment

De assortiment Tricorp werkkleding is zeer divers en biedt onderkleding die goed beschermd tegen koude omstandigheden. Bovenkleding in de vorm van jassen, sweaters, polo’s en T-shirts voor het bovenlichaam en korte – en lange werkbroeken voor het onderlichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *