Bij Proforto.nl vind je alleen de beste kwaliteit werkbroeken, gemaakt van specialistische materialen. Een werkbroek moet comfortabel en praktisch zijn, zodat er op een prettige manier gewerkt kan worden. Om deze reden hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de beste soorten en merken werkbroeken. Zo vind je in ons assortiment altijd wel een werkbroek die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Materialen

Onze werkbroeken bestaan uit diverse specialistische materialen die ervoor zorgen dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren. De werkbroeken bij Proforto.nl zijn gemaakt van onder andere katoen, cordura, leer, polyester, polyamide en polyurethaan.

Katoen

Een veelvoudig gebruikt materiaal is de stof katoen. Uiteraard, omdat het materiaal erg comfortabel draagt en lang mee gaat. Katoen kent vele voordelen. De stof is sterk, slijtvast, ademt en is vochtregulerend. 

Polyester

Voor het maken van werkkleding wordt vaak het materiaal polyester gebruikt. In de meeste gevallen wordt polyester gemengd met de stof katoen. Polyester kent vele voordelen. De stof is sterk, vormvast, strijkvrij en kan geïmpregneerd worden met waterafstotende spray.

Polyamide

Polyamide, ook wel nylon genoemd is een vormvaste stof, ook als het nat wordt. Daarnaast is het materiaal zeer elastisch en ademend. De eigenschappen zorgen ervoor dat polyamide zeer geschikt is voor werkbroeken.  

Polyurethaan

Polyurethaan (PU) is een materiaal dat vaak gebruikt wordt als alternatief voor 100% leer.  Het voordeel van PU is dat het een goedkopere prijs heeft dan echt ledere werkbroeken. Daarnaast is PU-leder erg eenvoudig te onderhouden en makkelijk schoon te maken.

Cordura

Het materiaal codura is zeer duurzaam en gaat lang mee. De voordelen van codura zijn stabiel en stevig, licht van gewicht en scheurvast. Daarnaast is de stof waterafstotend en droogt het snel.  

Leer

Leer is een zeer sterke stof, maar moet vermeden worden bij zon of hitte. De mogelijkheid op slijtage is dan groter.  Leer moet goed onderhouden worden met een vochtige spray of goede vette wax. Zo blijft het leer soepel, luchtdoorlatend en sterk.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *